Pagina elevului

In curând, copiii incep iar anul scolar și merg la gradiniță sau la școală.
Presiunea exercitată asupra copiilor pentru a atinge niveluri ridicate de succes academic este dominată de bucuriile educației, însă copiii pot deveni anxioși, deprimați și stresați.
Intrarea sau revenirea in colectivitate a unui copil dupa o pauza indelungata, precum vacanta de vara prezinta un risc crescut de contaminare cu diverse boli
Cercetarile arata ca multi dintre elevi primesc in mod regulat cantitati mari de teme.
Reinceperea anului scolar poate determina teama in randul parintilor, mai ales cand vine vorba de siguranta si sanatatea copilului.
Copilul tau s-a imbolnavit? Este permis sa mearga la scoala sau se recomanda sa stea acasa? Iata care este sfatul expertilor.
Ora de culcare a copilului este extrem de importanta pentru sanatatea si performentele sale scolare.
La câteva săptămâni după începerea anului şcolar, mulţi copii prezintă simptome care îi pun imediat pe gânduri pe părinţi.
Dacă aveți un copil care manifestă anumite probleme de învățare, astăzi un psiholog vă poate spune simplu de ce anume suferă și cum îl puteți…
Alimentatia echilibrata este foarte importanta pentru scolari
Invatamantul traditional, in care profesorul explica informatiile, iar elevii asista pasiv la acumularea de cunostinte, ar trebui sa dispara.