Pagina preșcolarului

Procesul de crestere necesita „combustibil” in mod regulat. Pentru copiii mici, evitarea micului dejun nu este nicidecum o problema.
Dureroasa si generatoare de disconfort puternic si urechi infundate, otita la copii este in plin sezon de toamna, fiind provocata de raceli si umezeala.
Deoarece dezvoltarea vederii la copil este continua pana la varsta de 7-8 ani, este esential sa mergeti la controale oftalmologice de rutina.
Plasarea a mai mulți copii în aceeași încăpere, cum se întâmplă la grădiniță sau la școală, facilitează transmiterea unor boli precum conjunctivita, angina, rujeola sau…
Copiii mai mici de 5 ani - în special cei mai mici de 2 ani - prezintă un risc crescut de a dezvolta complicații grave…
Somnul este important pentru toate categoriile de varsta, dar mai ales la copii.
Calciu pentru copii. Calciul este mineralul cel mai prezent in oasele copilului tau. El trebuie sa primeasca alimente bogate in calciu pentru ca sistemul sau…
Bolile copilariei. Cand incep scoala si gradinita, copiii sunt nevoiti sa-si petreaca mare parte din zi alaturi de colegi, la orele de clasa.
Igiena este garantul sănătății, spun specialiștii.
Un zâmbet frumos nu se limitează doar la o alimentație corectă sau o pastă de dinți cu efect de albire.
Cunoașterea unei limbi străine îți oferă multe oportunități – de la dezvoltarea pe plan profesional până la cunoașterea culturilor altor țări.