Comunicate de presă

Astăzi, 17 decembrie 2020, a avut loc Seminarul de instruire pentru asistenții medicali școlari din raionul Strășeni cu tema: ”Asistența medicală primară acordată elevilor”.
Seminarul ”Asistența medicală primară acordată elevilor” din cadrul proiectului ”Consolidarea capacităților de gestionare a urgențelor medicale și educarea responsabilității față de sănătatea proprie și a…
Astăzi, 14 decembrie 2020, a avut loc Seminarul de instruire pentru asistenții medicali școlari din raionul Orhei cu tema: ”Asistența medicală primară acordată elevilor”.
Seminarul de instruire pentru asistenții medicali școlari din raionul Dubăsari cu tema: ”Asistența medicală primară acordată elevilor” s-a desfășurat astăzi, 09 decembrie 2020.
Monitorizarea și controlul stării de sănătate a elevilor: cele mai frecvente boli și accidentări ale elevilor la școală și alte aspecte și norme ale medicinii…
Agenția Servicii Publice a acceptat pentru înregistrare denumirea ”Asociația de Medicină Școlară din Republica Moldova”
Școala constituie una dintre cele mai importante perioade din viața unui copil - perioadă în care se pune bazele cunoștințelor și educației.
Prezentarea conceptului Proiectului evidențiind beneficiile asistenților medicali școlari din raionul Anenii Noi
Asistentul medical școlar trebuie să asigure o asistență medicală de calitate, să contribuie la dezvoltarea relației cu elevii dar și cu instituțiile abilitate
Ședință de lucru cu dl Sergiu Grigoriev, la Dubăsari.
Proiectul: ”Consolidarea capacităților de gestionare a urgențelor medicale și educarea responsabilității față de sănătatea proprie și a celor din jur în cadrul sistemului educațional școlar”.