Pagina elevului

Fie că suntem elevi în prezent sau nu, cu toții ne-am bucurat de anii de școală.
Ce spun liniile directoare ale Organizației Mondiale a Sănătății? Pentru creșterea corectă a copiilor, alimentația sănătoasă este unul dintre aspectele fundamentale; deoarece oferă energie și…
Ghiozdan prea greu? În fiecare an, odată cu reînceperea școlii reapare imaginea ghiozdanelor prea grele și pline de cărți și materiale școlare.
Tu stiai? Mancarea dicteaza performantele scolare. Si iata detalii despre cum modurile in care hrana ii ajuta sa fie mai competitivi la scoala.
Uneori, anxietatea școlară este ușor de identificat. De exemplu, atunci când copilul este nervos înaintea unui test pe care îl are de susținut.
Alimentația copilului de vârstă școlară necesită toată atenția. Vârsta școlară este o etapă fundamentală în viața unui copil.
Nu putem să-i ferim pe copii de răceli, suntem cu toții expuși zilnic la tot soiul de germeni care ne îmbolnăvesc.
Privirea se duce cu nostalgie pe fereastră, stă de vorbă cu colegul de bancă sau mai degrabă desenează în caiet decât să asculte. Distragerea atenției…
Tulburarea de hiperactivitate cu deficit de atenție (ADHD) este mai frecventă la școală decât cred mulți oameni.
"Prima dată-n prima clasă" – un eveniment social alarmant în viața unui copil. Cum îl ajutăm să se isprăvească cu stresul ?
Băncile școlare sunt nocive pentru sănătatea coloanei copiilor. Clasele primare și cele gimnaziale, de cele mai multe ori împart aceleași bănci, total neadaptate nevoilor elevilor.