Știri din domeniul medicinii școlare

Taberele de odihnă din Chișinău: Cum obțineți un bilet și ce acte să prezentați

Mai 15

Vacanța de vară se apropie, respectiv părinții sunt în căutarea oportunităților potrivite pentru a le asigura copiilor o vacanță activă și în siguranță

Taberele de odihnă din Chișinău și-au anunțat programul de activitate și numărul de locuri disponibile, de aceea ar fi bine să căutați deja tabăra potrivită pentru copilul dumneavoastră.

În acest an, își vor deschide ușile 14 tabere cu sejur de zi, 3 tabere constante, 14 tabere sportive, una ecologică și 13 instituții extrașcolare. Lista integrală a acestor tabere, programul și datele de contact le găsiți AICI.

Pentru a beneficia de bilete de odihnă, depuneți o cerere la instituția de învățământ unde copilul își desfășoară studiile. Cererile vor fi procesate de către administrația instituției de învățământ, care va informa părinții cu privire la disponibilitatea taberelor, schimburile acestora și numărul de bilete.

În cazul în care copilul își dorește să participe la tabere sportive, adresați-vă administrației școlii sportive frecventate de copil, pentru informații suplimentare și înregistrare.

Actele necesare pentru a beneficia de biletul de odihnă sunt:

  • certificatul medical al elevului (forma 079fe), care va conține inclusiv informații despre imunizare (oferit de către medicul de familie);
  • actul de identitate.

Precizăm că părinții vor achita doar 20% din prețul deplin al biletului de odihnă, adică 505 lei pentru taberele de zi, 700 de lei pentru sejurul în taberele constante și 726 de lei pentru odihna într-o tabără sportivă.

Instituțiile extrașcolare au pregătit deja formularele de înregistrare, de aceea accesați ACEST link, pentru a alege instituția dorită și pentru a indica toate datele de contact, cercul dorit și turul.

Dacă aveți nevoie de informații suplimentare sau doriți să înregistrați o plângere, apelați numărul de telefon

0 22 23 23 33

sursa

Vâzut 712 ori