Sfatul specialistului

În industria suplimentelor alimentare, probioticele reprezintă un punct de căpătâi, datorită numeroaselor beneficii pentru sănătate.

Adolescenta este probabil cea mai sensibila perioada din timpul formarii individului.

Aparatul de aerosoli sau nebulizatorul este un dispozitiv care transformă un medicament lichid în vapori.

Persoanele care au avut bronșită cel puțin o dată înainte de vârsta de șapte ani sunt mai predispuse să dezvolte probleme pulmonare la maturitate, potrivit unor noi cercetări prezentate la European Respiratory Society International Congress.

Potrivit specialiștilor, există numeroase modalități prin care părinții pot întări sistemul imunitar al copilului lor.

Tulburările de anxietate afectează milioane de copii și adolescenți. Un nou studiu a analizat un medicament care le-ar putea fi util tinerilor care suferă de anxietate.

Paraziții intestinali pot conduce la o morbiditate importantă, în special în țările în curs de dezvoltare, dar și în țările dezvoltate, din cauza creșterii în amploare a turismului exotic, practicat, în special, în țările din Asia și Africa.

Copiii care consumă pește în primii ani de viață au un risc scăzut de a se confrunta mai târziu cu eczeme, respirație șuierătoare și astm, potrivit unui nou studiu.

E un lucru des întâlnit ca un copil în clasele primare să aibă dificultăți în a se concentra la școală, în timpul orelor sau acasă, când trebuie să-și facă lecțiile.

Problemele specifice de somn în rândul bebelușilor și copiilor foarte mici pot fi legate de tulburări mentale ca adolescenți, arată un nou studiu.